Termográfia

Egyszerűen többet
látni.

Testo hőkamerák.

termográfia

50+ év tapasztalat a méréstechnikában - ez biztosítja a Testo hőkamerák minőségét és megbízhatóságát.

A sokrétű alkalmazhatóság titka, az apró részletek gondos kidolgozásában rejlik. Minden Testo hőkamerát Németországban terveznek, fejlesztenek és gyártanak. Nem csak a kiváló minőségű germánium lencse, de a kimagasló minőségű detektor technológia, valamint a legkisebb alkatrészek ellenőrzött minősége is hozzásegíti Önt a precíz munkához.

Testo hőkamerák

Találja meg a feladaihoz legmegfelelőbb hőkamerát - legyen szó ipari-, vagy akár épület diagnosztikáról!

Hőkamera választék

Testo hőkamera - német precizitás

MindenTesto hőkamera Németországban készül. A tervezés és a fejlesztés lépésein keresztül, egészen a megvalósulásig végigkövetik kollégáink egy-egy hőkamera születését, felügyelik és biztosítják az elvárt magas minőséget. Az eredmény: innovatív megoldások és magas minőség - ezt adja hozzá termékeinkhez a "Made in Germany." kifejezés.

Épület termográfia

A termográfia már évtizedek óta egy elfogadott diagnosztikai módszer az épületek energetikai felülvizsgálata során, valamint az épület gépészeti rendszerének ellenőrzésékor. A Testo hőkamerák kiemelkedő termikus érzékenységével, még a legkisebb szivárgások is könnyen feltárhatók.

Karbantartás

A Testo hőkamerával a karbantartási munkálatok során is egyszerű, hatékony és megbízható a hibafeltárás. Az elektromos és mechanikus megelőző karbantartás mellett pl. zárt tartályok folyadék szintjének ellenőrzésére is egyszerűen használható a termográfiás vizsgálat.

Gyártás minőség

A termográfia a gyártási folyamatok minőségbiztosítási ellenőrzési módszere. Az érintésmentes infra mérési elvnek köszönhetően, a gyártás leállítása nélkül vizsgálhatók a folyamatok.

Kutatás és fejlesztés

Kutatás / fejlesztés során, a felületek hőmérséklet eloszlásának megjelenítése, vagy a hőfolyamatok változásainak időben történő elemzése (pl.: mikroelektronikai alkatrészek tesztelése) is egyszerűen kivitelezhető hőkamerás módszerrel.

Energia termelés-, és elosztás

Termográfia az energia termelés-, és elosztás területén is jól alkalmazható módszer.

 
Fel

Visszahívjuk!

Visszahívjuk!

Kapcsolatfelvétel

Testo ügyfélszolgálat

061 237 1747
Kapcsolat

SuperResolution

A SuperResolution technológiával a hőképek minősége egy osztállyal javul és 40%-kal jobb geometriai felbontás érhető el.

Tudjon meg többet